Nieuwe dwarsliggers en spoorstaven voor traject Breda-Tilburg

Nieuws

23 oktober 2024

ProRail werkt van dinsdag 29 oktober tot en met donderdag 31 oktober aan het spoor tussen Breda en Tilburg. Dan rijden er geen treinen. NS zet bussen in. Het treinverkeer start op vrijdag 1 november om 5.00 uur weer op.

Uitgestelde werkzaamheden

ProRail vervangt op meerdere locaties tussen Breda en Tilburg dwarsliggers en spoorstaven. Deze werkzaamheden stonden gepland voor eerder dit jaar. Die konden toen niet doorgaan vanwege het broedseizoen van de levendbarende hagedis.

Gesloten overweg in Dorst

In Dorst (gemeente Oosterhout) zetten we de laatste stap in de verbreding van de overweg Spoorstraat-Wethouder van Dijklaan. Fietsers en voetgangers kunnen hierdoor straks veiliger het spoor oversteken. De overweg is tijdens de werkzaamheden gesloten voor al het verkeer, inclusief fietsers en voetgangers. Ook in de weken erna blijft de overweg dicht voor kruisend verkeer. De gemeente Oosterhout past tussen 1 en 15 november de bestrating aan op de nieuwe situatie.

NS zet bussen in

Van dinsdagochtend 29 oktober tot en met donderdagnacht 31 oktober rijden er geen treinen tussen Tilburg en Breda. NS zet stop- en snelbussen in. Raadpleeg voor vertrek een reisplanner.

Naar de reisplanner

Meer over:

Meer nieuws

Spoorwerkcheck

Woon of werk je binnen 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze spoorwerkcheck. Je ziet direct welke werkzaamheden in jouw buurt gepland staan.

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers en letters en geen spatie

Dit veld is verplicht en accepteert alleen cijfers